Имено веќе подолго време на листата на најпосакувани и најсексапилни жени во светот владеат токму оние со препознатливи облини кои гордо го истакнуваат тоа што мајаката природа им го дала. Мит е за девојките со облини дека нема трендовски парчиња за нив. И дека не можат да се облечат за било кои пригоди. Можат и те како…

Се што ви треба е да ги одберете следните парчиња, кои го нагласуваат она што е најубаво на вас!

Во продолжение ви претставуваме 10 најдобри модни комбинации на најпознатиот плус сајз модел Ешли Греам

#1

#2

#3

#4

#5

#6