QYRA: Verisol – Вистинската убавина доаѓа однатре

QYRA: Verisol – Вистинската убавина доаѓа однатре

SHARE

Verisol-биоактивните колагенски пептиди директно го стимулираат метаболизмот на фибробластите на кожата да создаваат нов колаген, а со тоа ја зголемуваат хидратацијата, еластичноста и ја намалуваат длабочината на брчките.
dermisСо уникатно делување кое не може да се постигне со никакво надворешно делување со креми го регенерираат дермисот создавајќи колаген, протеогликани и биотин со што кожата се измазнува, станува мека, сјајна и затегната.

– Ги намалува веќе постоечките брчки и спречува создавање на нови
– Ја зголемува еластичноста на кожата за 90%
– Ја хидрира кожата и остава долготрајно чувство на свежина
– Помага во исчезнување на лузни од акни и секакви видови оштетувања на кожата
– Учествува во процесите на цикатризација во постоперативни состојби

Овие посебни, високo прочистени и дерматолошки тестирани колагенски пептиди се произведуваат во Германија по природен процес на производство и се обработуваат во течни ампули. Производот не содржи алергени, глутен и лактоза. Ефективна доза од 2.5 г/ден.

ХЕЛИОС МЕДИКАЛ – Застапник на Гелита во Македонија, Србија и Косово.

Побарајте во најблиската аптека на Виола по промотивна цена од 2.079 ден. За повеќе информации и за достапноста на производот низ Македонија, јавете се на 070- 443-553.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор