Роденденски попуст во „Дормео“

Роденденски попуст во „Дормео“

SHARE

Оваа година, Дормео слави 15 години постоење, а во текот на овој период, брендот се развиваше, растеше и ги менуваше навиките на спиење кај милиони луѓе ширум светот. Затоа, токму овој јубилеј е посебен, бидејќи се одбележува меѓународниот успех кој Дормео го постигна во подобрување на квалитетот на спиење, како и на едуцирање на купувачите. Тие денес се исклучително свесни за важноста на здравиот сон за среќен и исполнет живот.

Успехот на Дормео во изминатите години, придонесе контунуирано да се развиваат нови иновативни производи во областа на спиењето. Производи кои одговараат на потребите на различнии профили на луѓе и на нивните специфични желби и интереси.

Денес во 2017 година Дормео е присутен во повеќе од 40 земји ширум светот, а само во Европа има повеќе од 8 милиони задоволни корисници кои за својот сон избрале душек или наддушек Дормео. Исто така, Дормео секоја година развива повеќе од 100 нови производи и во својот асортиман има повеќе од 300 постојани производи за квалитетен сон и удобен дом.

Јавете се на телефонскиот број 02/3094 574 и искористете го роденденскиот попуст од 15% на сите производи на „Дормео“.

Добриот сон е највредниот подарок!

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор