Филмови каде што се појавил Трамп (ВИДЕО)

Филмови каде што се појавил Трамп (ВИДЕО)

SHARE

 

Доналд Трамп има гостувано во неколку филмови и серии, секаде глумејќи се самиот себе.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор