Изјавата со која Карлеуша ги шокира новинарите

Изјавата со која Карлеуша ги шокира новинарите

SHARE

Позната како пејачка со „остар“ јазик, Јелена Карлеуша ги шокира новинарите на магазинот „Скандал.рс“ со одговорот на прашањето што мисли за разводот на својата некогашна блиска другарка Ана Николиќ (повеќе информации за разводот на Ана и Раста можете да прочитате ТУКА), со која последниве две години не разговара откако Ана не ја поздравила на аеродром и поминала покрај неа како да не ја познава.

„Искрено се надевам дека тоа не е вистина.“

ЈК потоа се задржала на фактот дека сите бракови на естрадата брзо „пукаат“:

„Во денешно време никој не сака да се бори за бракот, сите го гледаат само својот задник.“

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор