QYRA се грижи за вашата убавина

QYRA се грижи за вашата убавина

SHARE

По одминување на 30-та година доаѓа до природно намалување на синтезата на колаген во кожата, кое резултура со дехидрација, намален еластицитет и појава на првите брчки. Но не само годините се причина за појава на првите брчки. Ултравиолетовите зраци, исхраната, хормоните и стресното време на живење се исто така фактори кои влијаат врз кожата и брчките.

brckiVerisol пепдидите ги намалуваат брчките за 60% за период од 8 недели. Не дозволувајте брчките да влијаат на вашата самодоверба!

pred-potoaРезултати видливи по 3 недели. Побарајте во аптеките на Виола по промотивна цена од 2.079 денари. За повеќе информации и за достапноста на производот низ Македонија, јавете се на 070-443-553.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор