Бохо-шик: Дајан фон Фурстенберг пролет/лето 2018 (ФОТО)

Бохо-шик: Дајан фон Фурстенберг пролет/лето 2018 (ФОТО)

SHARE

Џонатан Сондерс за Дајан фон Фурстенберг претстави колекција која зрачи со носталгија за минатото. Колекцијата е инспирирана од 1970-тите, но со примена на иновативни материјали. Богати бои, свила, нежни текстури и ленти – тоа е основата на новото творештво на Џонатан Сондерс.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор