Пејачката го откри својот рецепт за успешен брак: „Одвоени паричници!“

Пејачката го откри својот рецепт за успешен брак: „Одвоени паричници!“

SHARE

Поп-пејачка Јелена Карлеуша веќе 11 години ужива во среќниот брак со фудбалерот Душко Тошиќ, со кого ги има ќерките Атина и Ника.

Освен контроверзна, темпераментна, ексцентрична, остра на јазик и како се’ уште не ја нарекуваат, ЈК очигледно е и романтична жена, која го откри својот рецепт за успешен брак:

„Одделни толети, физичка разделеност од сопругот за да може да ви недостасува и да го посакате, одвоени паричници и, она најважното, многу љубов“, порача ЈК.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор