Биди кралица на новогодишната ноќ: Блесни во накитот на „Сваровски“ и „Пандора“...

Биди кралица на новогодишната ноќ: Блесни во накитот на „Сваровски“ и „Пандора“ (ФОТО)

SHARE

Блеснете во новогодишната ноќ со прекрасниот накит на „Сваровски“ и „Пандора“! Само за вас, снимивме едиторијал со пет предлози за шминка, фризура во комбинација со луксузниот накит на нашите пријатели. Изберете го својот фаворит и побрзајте да си го набавите омиленото парче накит!

1mЧасовник Parfois 1.690 ден.

Ѓердан Parfois 1.290 ден.

Венче Parfois 590 ден.

2m

Обетки Swarovski 7.700 ден.

Ѓердан Swarovski 12.900 ден.

3m

Обетки Swarowski 15.900 ден.

Алка Swarovski 31.500 ден.

4m

Алка Pandora 38.545 ден.

Обетки Pandora 6.340 ден.

Ѓердан Pandora 5.760 ден.

Прстен Pandora 5.060 ден.

5m

Алка Pandora 51.239 ден.

Ѓердан Pandora 5.060 ден.

Обетки Pandora 6.340 ден.

Прстен Pandora 4.420 ден.

Модели: Маријана Демовиќ и Андреа Ѓорѓевиќ

Шминка и стајлинг: Магдалена Медичи

Фото: Александар Велов

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор