Модерни и во 2017 година: 4 модни тренда што треба да ги...

Модерни и во 2017 година: 4 модни тренда што треба да ги усвоиме

SHARE

Ви ги претставуваме четирите нови модни трендови за кои треба да знаете во овој момент.

1 ПРУГИ ОД ГЛАВА ДО ПЕТИЦИ

2. МАИЦИ СО ГРАФИЧКИ ПРИНТОВИ

3. ТУНИКА И ПАНТОЛОНИ

4. ЖОЛТА БОЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор