10 работи што задолжително треба да ги купите до 40-та

10 работи што задолжително треба да ги купите до 40-та

SHARE

Секоја сезона ни носи бура од нови трендови, па ако секоја година не станеме барем  по малку мудри – нашата гардероба би изгледала како музеј – многу убави работи, но што да облечеме?  Денес ќе ви покажеме во што е потребно да инвестирате за да не се најдете во истата ситуација да си го поставувате ова прашање на себе.

1 Бела кошула

2 Дијамантски усни

3 Џемпер од кашмир

4 Јакна од твид

5 Класични салонки

6 Луксузен фустан

7 Мал црн фустан

8 Костум

9 Шапка и очила за сонце

10 Волнен капут

Текст: А. Велјановска

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор