Ребека ги спакува куферите и замина на Маврово (ФОТО)

Ребека ги спакува куферите и замина на Маврово (ФОТО)

SHARE

Ребека Јанковска Ристески заедно со мајка си Роза, сопругот Милан и трите синчиња ужива во Маврово. Познатото семејство ја спакува зимската опрема и одлучи ниските температури да ги помине на најдобриот начин – препуштајќи им се на снежните лудории.

rebeka-1rebeka-i-miki-2
rebeka-3 rebeka-4 rebeka-5

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор