Наташа Беквалац: „Секогаш ќе живеам онака како што сакам и приоритет ми...

Наташа Беквалац: „Секогаш ќе живеам онака како што сакам и приоритет ми е да бидам среќна“

SHARE

На прашањето за новата врска и за обвинувањата од страна на дел од јавноста што толку брзо по разводот заплови во љубовна врска со Лука Лазукиќ, поп-пејачката Наташа Беквалац одговори:

„Луѓето, особено оние што се занимаваат со мојата професија, имаат обичај да го кријат својот живот, па имаме впечаток дека живеат мирно и без турбуленции, што главно не е вистина. Тоа е лажен морал и лицемерие. Алергична сум на тоа. Секогаш ќе живеам онака како што сакам и приоритет ми е да бидам среќна.“

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор