SHARE

Популарната пејачка Елена Ристеска, која верувале или не, 15 години „жари и пали“ на музичката сцена, по дотерувањето на својата линија до совршенство, направи уште една промена – овој пат со косата. Имено, нејзината долга, костенлива и бујна коса сега е долга, костенлива и бујна (зарем мислевте дека ќе ја потстрижи значително?!), но за нијанса поразлична, благодарение на вештите раце на Дејан Николовски, на кого Елена му се заблагодари со бакнеж во образ.

New haircut 🙂 @danielnikolovskiofficial1

A post shared by E L E N A ♥️🎵 (@elenaristeskaofficial) on

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор