ДАЛИ Е МОЖНО: Таа е најубавата трудница во светот?

ДАЛИ Е МОЖНО: Таа е најубавата трудница во светот?

SHARE

За Изабела Ховард велат дека е една од најубавите трудници што се појавиле на светот. Зошто велиме и ние така, ќе се уверите по неколкуте нејзини фотографии.

Таа постојано споделува фотографии, а кога подетално ќе ги анализирате сигурни сме дека ќе добиете заклучок дека таа е едноставно поубава и од најубавото.

Погледнете неколку нејзини фотографии…

Today was a good day.🙏🏽

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

🇧🇲🍑 – www.hopeisabelhoward.com to download my Booty Building Guide.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

 

Can’t wait to meet you baby girl it’s almost time!🙈💕 #27w3d

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

On my way to a tropical getaway guess where!?🤔🌴

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор