Најлошо облечените дами на доделувањето награди „Еми“: Жестоко потфрлиле на секој можен начин!

Модни утки

Модните грешки се сосема нормални, но многу се непријатни за славните ѕвезди

Актерките и пејачките се тие што продаваат одреден производ, па ниту една од нив не облекува одреден фустан на своја рака. Пред секој голем настан, внимателно се смислува кој што ќе облече, а потоа со месеци одат на проби, каде што се приспособуваат фустаните за да им прилегаат совршено.

Па како тогаш е возможно да се случуваат вакви модни грешки?

На доделувањето награди „Еми“ видовме сè: оф фустани што изгледаат како да ги растргнале кучиња до такви под кои јасно се гледа долната облека, како и фустани што нè вратија 10 години назад во времето.

Погледнете ги најлошо облечените дами во нашата галерија во продолжение. Што мислите за нивните модни избори?

Најдобро облечените познати дами на доделувањето златни глобуси 2024: Најарогантната е и најубавата!
Прочитајте и

Коментарите се заклучени.