Пребарување категорија

Нов број

За(едно)

„Да се обидеме одговорот да го извлечеме од приказните на среќните двојки што не се само големи и чудесни, туку тие…

Деветти месец

Ноември го добил своето име по бројот девет, на латински новем, затоа што според некогашниот романски календар бил…