Видеото во кое Бен Афлек танцува во занес додека Џеј Ло пропаѓа во земја од срам го урна Интернет преку ноќ (ВИДЕО)

Реклама за Супербол која на другите им зададе домашната задача

Рекламите на полувремето на Супербол секогаш се вистински спектакл, а сите зборуваат за рекламата за Данкин Донаутс! Ѕвезди на рекламата се познатиот пар, Џеј Ло и Бен Афлек, а гостуваат и Том Брејди, Мет Дејмон и Фет Џо!

Во рекламата, која всушност нема никаква врска со крофните, Бен Афлек одлучува да ѝ покаже на Џенифер Лопез како изгледа кога ќе дојде кај неа на работа. Ги подготвил кореографијата, музиката, облекол тренерки за настапот…

Иако го убедуваат да не го прави тоа, тој упаѓа во нејзиното студио и почнува да танцува.

Разговаравме за ова, му вели Лопез, која не може да се воздржи од срамот. Мет Дејмон ѝ се извинува и му вели на Бен:

Понекогаш е тешко да се биде твој пријател!

Погледнете ја рекламата!

Видео: Јутјуб

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.