2 ПОДАРОКА од „АУРА“ за 2 ЧИТАТЕЛКИ на „Убавина и здравје“!

Пријавете се за подарок!

Овие и многу други подароци можете да ги добиете следејќи нè на социјалните мрежи.

„Аура“ подготви пакетче за две читателки на мартовскиот број на „Убавина и здравје“!

Пакетчето содржи кармин Absolute Matte и Ultimatte, пудра за лице Total Pro,  сенка за очи Devine Eyes и лак за нокти Amasingly Resistant.

Доколку сакате да го добиете подарокот, треба да ја лајкнете нашата ФБ-страница @ubavinaizdravje.mk, објавата да ја споделите на вашиот фејсбук-профил, доколку сакате, оставете ни и ваш коментар (вашите коментари ни значат многу) и со тоа станувате потенцијален добитник на подароците од тековната „У&З-лавина од подароци“.

Добитникот се избира по случаен избор на редакцијата, а сите добитници на подароците ги објавуваме во следниот број на списанието „Убавина и здравје“, кое излегува во април.

Би сакале да истакнеме дека ние не вршиме достава на подароците, може да се подигнат лично или од страна на некој ваш близок во нашата редакција.

Читајте нè! Забавувајте се со нас! Ние сме тука заради вашата убавина и здравје!

Текст и фото: ПР

 

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.