Дара Бубамара се пофали со чанта од 700.000 денари: „Ја чекав шест месеци“ (ФОТО)

Машала...

Дара Бубамара се пофалила со новата торба за која дала големо богатство…

Пејачката ја покажала на своите следбеници на Инстаграм престижната Хермес Биркин торбата за која искеширала околу 700.000 денари.

Станува збор за рачно направена чанта, а веќе дваесет години е статусен симбол.

Дара ги има веќе неколку во својот гардеробер, а сега купила и портокалова боја.

Цената варира во зависност од материјалот од кој е направена, а грубо кажано, тие чинат од 9 до 150.000 евра.

„Портокалова боја. Точно е, ја чекав шест месеци“ – рекла таа.

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.