Трикови за мајсторско редење мезе: Совршено за слава и други свечености!

Ќе изгледа како да сте најмиле најскап кетеринг

Само следете ги сите чекори од нашите упатства и вашата славска трпеза ќе изгледа скапо и луксузно

Ниту една слава не може да помине без традиционалната чинија со предјадење. Познатото мезе, во кое доминираат тенко сечена пршута, шунка, печеница, колбас, кашкавал, сирење, кисели краставички и маслинки, им е омилено на многумина. Со оглед на тоа што станува збор за свечена пригода, сите овие намирници треба да се наредат убаво и уредно.

За да го направите тоа, не мора да бидете професионалци, доволно е да најдете добра идеја и да одвоите малку време и труд – успехот ќе биде гарантиран!

Денес ви предлагаме четири прекрасни начина на редење предјадење. Одберете го најдобриот за вас според видот и бројот на намирници што ќе ги послужите како мезе.

Погледнете како да наредите сувомеснати производи во комбинација со маслинки и кашкавал, но и како најубав начин да го послужите сирењето со салата, како што е кромидот и доматот.

Одберете го начинот на редење што најмногу ви одговара и сигурно ќе имате предјадење што ќе изгледа како да го ределе професионалци од најскапиот кетеринг!

Кремлива Метропол салата: Одличен избор за секоја прослава, совршено оди со печено месо, но и како предјадење!
Прочитајте и

Коментарите се заклучени.