Покажете ги Вашите барменски вештини на Бадел Мастеркласа натпреварот и освојте 30.000 евра

Првпат во Македонија – не пропуштајте да се пријавите најдоцна до 16 февруари на најголемото регионално натпреварување на бармени.

За сите стравствени и креативни бармени кои сакаат да ја покажат својата извонредна умешност во работата! Најголемиот регионален натпревар на бармени Бадел Мастерклас е шанса која не смеете да ја пропуштите!

Учесниците во натпреварот ќе ги покажат своите барменски вештини на највозбудливиот и најголем барменски натпревар во регионот, кои ќе направат тест на знаење, вештини и страст спрема светот на пијачките.

Во прилика за да споделат знаење и искуства, за победникот кој ќе се избира помеѓу натпреварувачи од Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Македонија, Србија и Црна Гора, осигурена е фантастична парична награда од 30.000 евра! Освен главната награда, победникот станува амбасадорски бренд на Бадел! Добитникот на втората награда ќе освои 4.000 евра, односно награда за трето пласираниот на натпреварот од 2.000 евра.

Пријавувањето трае до 16  февруари, а богатиот награден фонд ќе биде инспирација за многу од вас. Пријавите се отворени за сите кои исполнуваат услови од Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Македонија и Србија, а сите од Црна Гора можат да се пријават за натпреварот во Белград.

Правилата и условите за учество се достапни на следниот линк баделмастерклас.

По проверка на условите за учество, сите полнолетни кандидати со живеалиште во државата во која се пријавуваат, мора да исполнат пријава со податоци, а Бадел Мастерклас на страницата на линкот.

Бадел Мастерклас ќе се одвива во три возбудливи круга. Првиот круг се состои од онлајн-проверка на теоретско знаење, кое ќе се оддржи веќе на 18 февруари на:

Бадел Мастерклас зад верифицирањето на пријавите.

Во следните квалификации, продолжуваат натпреварувачите коишто ќе одговорат на најмногу точни прашања и во најкраток можен рок, затоа што се бодува и брзината на одговарањето.

Вториот круг ќе се одржи во 5 градови – Загреб, Белград (натпреварувачи од Србија и Црна Гора), Љубљана, Сараево и Скопје, а секој град ќе ги угости најдобрите бармени и ќе се натпреваруваат по 20 кандидати со највеќе добиени поени од првиот круг. Вкупно 100 натпреварувачи ќе имаат можност да ги покажат своите вештини на регионално ниво.

Третиот и финален круг ќе ги собере најуспешните од вториот круг. Финалето ќе се одржи во Загреб од 8 до 16 април, а во завршниот круг ќе биде најдобриот кандидат од сите држави од вториот круг. Тој ќе се бори да ја освои наградата од 30.000 евра, која ќе отиде кај најдобро оценетиот кандидат.

Придружете се на најголемото регионално натпреварување на бармени и покажете зошто сте најдобар во вашата работа. Пријавете се денеска и бидете подготвени да го освоите срцето на жирито и на публиката со вашиот талент и знаење.

Повеќе на: Бадел Мастерклас

Текст и фото: ПР

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.