Погледнете за колку пари ќе пеат српските пејачи за Нова година: Цеца води рекорд, а не се лоши ниту Ацо Пејовиќ, ниту Аца Лукас!

Огромни суми...

Дел од српските музички ѕвезди веќе ги имаат договорено своите новогодишни настапи, додека пак дел се во преговори…

Меѓу оние кои веќе си „подадоа“ рака за настапот на најлудата ноќ се: Саша Матиќ, Аца Лукас, Ацо Пејовиќ, Цеца Ражнатовиќ, Александра Пријовиќ, Наташа Беквалац, Милица Павловиќ и други…

Српските медиуми успеаа да дознаат за колку илијадници евра ќе се побогати овие пејачи после настапот на 31-ви декември. Ќе започнеме со ред.

Цеца Ражнатовиќ – 100.000 евра, Ацо Пејовиќ – 80.000 евра, Аца Лукас – 80.000 евра, Саша Матиќ – 60.000 евра, Александра Пријовиќ 40.000 евра, Наташа Беквалац 40.000 евра, Милица Тодоровиќ 25.000 евра.

Се разбира и оваа година, најмногу пари за една вечер ќе заработи фолк-дивата Цеца Ражнатовиќ…

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.