Аријана вели дека и е жал што не можела да му помогне или да му ја намали болката. Милер , чие вистинско име е Малколм МкКормик бил познат во јавноста по употребата на дрога.

Телото на 26 годишниот рапер  беше најдено во неговата куќа во Калифорнија , а причината за смртта се уште официјално не е соопштена.