Полицијата ги предупредува луѓето да ги исецкаат јагодите ,з ашто во нив има игли и шајки. Дел од производителите на јагоди веќе ги повлекоа пакувањата од супермаркетите во страв дека може да предизвикаат фатални последици .

Just posting this as a warning to anyone that has bought strawberries (Berry Obsessions) from Woolworths recently….

Gepostet von Joshua Gane am Samstag, 8. September 2018