Харис Џиновиќ за проблемите со ќерка му Џина: Тоа е трагедија и катастрофа! (ФОТО)

Пејачот си има мака...

Пејачот Харис Џиновиќ истакнал дека е строго против насилство врз жените и дека треба да се воведе построга казна.

Имено, Харис на почеток на разговорот кажал дека никогаш не откажал настап колку и да се чуствувал лошо, а потоа се вратил на темата за насилство над жените.

„На концерт морам да дојдам кога и да сум се разбуил, дали на лева или десна нога. Се мора нормално да тече“ – рекол Харис, а потоа зборува и за насилството над жените.

„Тоа е трагедија. Катастрофа, треба да има построг закон за насилството врз жените, силувањето. И кога немав ќерка го имав тој став. Се најлошо мислам за тоа“ – изјавил Харис, а потоа прозборел и за ќерката Џина.

„За дете како Џина можам до задутре да зборувам што е паметно да прави, но штом се заврти, пресоблекување во лифт и не ме слуша“ – се пожалил пејачот.

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.