Драма: Милош Биковиќ откри кој колега му се заканил со убиство! (ВИДЕО)

Опасна била работата...

Актерот Милош Биковиќ открил анегдота од снимањето на филмот „Јужни ветар“…

Во продолжението од вториот дел на „Јужни ветар“, омилен на младите и повозрасните генерации, Милoш Биковиќ имал прилика да соработува со легендарниот актер Александар Берчек.

Со оглед на тоа дека ова филмско остварување наиде на силни овации и голем интерес, младиот актер за време на своите гостувања често зборува за сцените во филмот, како иза анегдотите од филмскиот сет.

Во студиото на „К1“ телевизија каде што гостуваше на 1-ви март, Милош зборуваше за снимањето на сцените во болницата, кога Александар Берчек му упаѓа во собата и му се заканува дека ќе му ги убие најмилите…

Во тој момент Биковиќ бил приклучен на апарати за отчукување на срцето, а за каква анегдота се работи, погледнете во видеото:

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.