17-годишната убавица е прогласена за победничка на изборот 100 најубави лица на годината според TC Candler. За само два дена видеото на Тилан го прегледале 2 милиони луѓе.

Таа им се заблагодари на фановите преку Instagram и им посака среќни празници.