ЉУБОВ И СЕКС – Убавина и здравје https://www.ubavinaizdravje.mk Fri, 30 Oct 2020 14:25:01 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 Зад совршената фасада се крие брак полн со љубомора и караници: Откриени се детали за љубовниот живот на убавата актерка! https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/zad-sovrshenata-fasada-se-krie-brak-poln-so-lubomora-i-karanitsi-otkrieni-se-detali-za-lubovniot-zhivot-na-ubavata-akterka/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/zad-sovrshenata-fasada-se-krie-brak-poln-so-lubomora-i-karanitsi-otkrieni-se-detali-za-lubovniot-zhivot-na-ubavata-akterka/#respond Fri, 30 Oct 2020 14:25:01 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252985

Животот не е и не може да биде бајка, макар припаѓал и на најубавата холивудска актерка

Зад совршената фасада се крие брак полн со љубомора и караници: Откриени се детали за љубовниот живот на убавата актерка! е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/zad-sovrshenata-fasada-se-krie-brak-poln-so-lubomora-i-karanitsi-otkrieni-se-detali-za-lubovniot-zhivot-na-ubavata-akterka/feed/ 0
Ниту една паметна жена не се согласува на ова: 5 работи што ни во лудило не треба да ги правите за мажите! https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/nitu-edna-pametna-zhena-ne-se-soglasuva-na-ova-5-raboti-shto-ni-vo-ludilo-ne-treba-da-gi-pravite-za-mazhite/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/nitu-edna-pametna-zhena-ne-se-soglasuva-na-ova-5-raboti-shto-ni-vo-ludilo-ne-treba-da-gi-pravite-za-mazhite/#respond Thu, 29 Oct 2020 13:34:15 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252843

Колку и да го сакате, никогаш немојте ни да помислите на овие работи!

Ниту една паметна жена не се согласува на ова: 5 работи што ни во лудило не треба да ги правите за мажите! е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/nitu-edna-pametna-zhena-ne-se-soglasuva-na-ova-5-raboti-shto-ni-vo-ludilo-ne-treba-da-gi-pravite-za-mazhite/feed/ 0
Нова секс поза стана хит, а еве како се вика… https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/seks-soveti/nova-seks-poza-stana-hit-a-eve-kako-se-vika/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/seks-soveti/nova-seks-poza-stana-hit-a-eve-kako-se-vika/#respond Thu, 29 Oct 2020 13:18:16 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252839

Има безброј сексуални пози, а ќе ги паметиме оние кои успеале да нѐ доведат до оргазам или чие име ни е смешно… Денес ви „претставуваме“ една што ги обединува двете!

Нова секс поза стана хит, а еве како се вика… е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/seks-soveti/nova-seks-poza-stana-hit-a-eve-kako-se-vika/feed/ 0
5 начини на кои можете да ја подобрите вашата врска со партнерот https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/5-nachini-na-koi-mozhete-da-ja-podobrite-vashata-vrska-so-partnerot/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/5-nachini-na-koi-mozhete-da-ja-podobrite-vashata-vrska-so-partnerot/#respond Thu, 29 Oct 2020 10:51:51 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252806

На крајот на денот, сите сакаме пријатна долга прегратка од личност која нѐ разбира и која е тука за нас. Но, проблемот со голем број луѓе е што тие мислат дека постои совршена личност со која врската ќе добие таков знак.

5 начини на кои можете да ја подобрите вашата врска со партнерот е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/5-nachini-na-koi-mozhete-da-ja-podobrite-vashata-vrska-so-partnerot/feed/ 0
Како да препознаете невротична врска: Ако вашиот партнер е ваков, имате само две опции! https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/kako-da-prepoznaete-nevrotichna-vrska-ako-vashiot-partner-e-vakov-imate-samo-dve-optsii/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/kako-da-prepoznaete-nevrotichna-vrska-ako-vashiot-partner-e-vakov-imate-samo-dve-optsii/#respond Wed, 28 Oct 2020 13:03:32 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252691

Познат руски психолог за најнездравиот вид на врска.

Како да препознаете невротична врска: Ако вашиот партнер е ваков, имате само две опции! е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/kako-da-prepoznaete-nevrotichna-vrska-ako-vashiot-partner-e-vakov-imate-samo-dve-optsii/feed/ 0
Одговорете на овие 10 прашања и ќе откриете дали вашата врска има иднина https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/testovi/odgovorete-na-ovie-10-prashana-i-ke-otkriete-dali-vashata-vrska-ima-idnina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/testovi/odgovorete-na-ovie-10-prashana-i-ke-otkriete-dali-vashata-vrska-ima-idnina/#respond Tue, 27 Oct 2020 14:12:28 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252624

Сакајќи да им помогнат на младите да го изберат најдобриот човек за себе, судиите и адвокатите составија список од 10 прашања насочени кон проверка дали сегашната врска има потенцијал за успешен брак.

Одговорете на овие 10 прашања и ќе откриете дали вашата врска има иднина е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/testovi/odgovorete-na-ovie-10-prashana-i-ke-otkriete-dali-vashata-vrska-ima-idnina/feed/ 0
Љубовта е тешка: Колку се дебелеат мажите, а колку жените во првата година од врската? https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/lubovta-e-teshka-kolku-se-debeleat-mazhite-a-kolku-zhenite-vo-prvata-godina-od-vrskata/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/lubovta-e-teshka-kolku-se-debeleat-mazhite-a-kolku-zhenite-vo-prvata-godina-od-vrskata/#respond Tue, 27 Oct 2020 10:11:54 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252571

Ново истражување покажува дека луѓето добиваат доста килограми во првата година или две од врската. Еве го објаснувањето и бројот на килограми што можат да се соберат кога ќе се најдеме во сериозна врска.

Љубовта е тешка: Колку се дебелеат мажите, а колку жените во првата година од врската? е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/lubovta-e-teshka-kolku-se-debeleat-mazhite-a-kolku-zhenite-vo-prvata-godina-od-vrskata/feed/ 0
Еве што се случува со вашето тело и ум по раскинувањето и како да го олесните https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/eve-shto-se-sluchuva-so-vasheto-telo-i-um-po-raskinuvaneto-i-kako-da-go-olesnite/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/eve-shto-se-sluchuva-so-vasheto-telo-i-um-po-raskinuvaneto-i-kako-da-go-olesnite/#respond Mon, 26 Oct 2020 13:57:26 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252523

Прекините не само што носат последици во форма на емоционална бура и страдање, туку можат да остават и физички траги на вашето тело.

Еве што се случува со вашето тело и ум по раскинувањето и како да го олесните е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/eve-shto-se-sluchuva-so-vasheto-telo-i-um-po-raskinuvaneto-i-kako-da-go-olesnite/feed/ 0
Пејачката објавила видео и ги распаметила обожавателите: Дали го прави ова и во спалната соба? https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/pejachkata-objavila-video-i-gi-raspametila-obozhavatelite-dali-go-pravi-ova-i-vo-spalnata-soba/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/pejachkata-objavila-video-i-gi-raspametila-obozhavatelite-dali-go-pravi-ova-i-vo-spalnata-soba/#respond Sun, 25 Oct 2020 11:12:28 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252416

Пејачката се погрижила сите да видат колку добро изгледаат и двајцата

Пејачката објавила видео и ги распаметила обожавателите: Дали го прави ова и во спалната соба? е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/pejachkata-objavila-video-i-gi-raspametila-obozhavatelite-dali-go-pravi-ova-i-vo-spalnata-soba/feed/ 0
Според студијата на Харвард: Овие три нешта ќе го натераат да се заљуби во тебе https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/spored-studijata-na-harvard-ovie-tri-neshta-ke-go-nateraat-da-se-zalubi-vo-tebe/ https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/spored-studijata-na-harvard-ovie-tri-neshta-ke-go-nateraat-da-se-zalubi-vo-tebe/#respond Sat, 24 Oct 2020 13:36:15 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=252350

Слободно „посрамоти се“ пред него Иако ова е последното нешто што некој сака да го стори за време на состанок, малку срам може да ти ја донесе потребната предност. Според студијата на Харвард Бизнис школата скоро 80% од луѓето сакаат да се забавуваат со луѓе кои не се срамат да откријат некои непријатни детали за […]

Според студијата на Харвард: Овие три нешта ќе го натераат да се заљуби во тебе е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/lubov-i-seks/lubov/spored-studijata-na-harvard-ovie-tri-neshta-ke-go-nateraat-da-se-zalubi-vo-tebe/feed/ 0