Видео на денот – Убавина и здравје https://www.ubavinaizdravje.mk Mon, 03 Aug 2020 10:11:57 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 Министерот Филипче соопшти: Малиот Ајан ја победи болеста (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ministerot-filipche-soopshti-ajan-ja-pobedi-bolesta-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ministerot-filipche-soopshti-ajan-ja-pobedi-bolesta-video/#respond Mon, 03 Aug 2020 10:02:35 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242801

Ѕвончето за среќа заѕвони на Клиниката за детски болести

Министерот Филипче соопшти: Малиот Ајан ја победи болеста (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ministerot-filipche-soopshti-ajan-ja-pobedi-bolesta-video/feed/ 0
5 најгледани видеа на ТикТок: Овие видеа со причина го освоија Интернетот! https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/5-najgledani-videa-na-tiktok-ovie-videa-so-prichina-go-osvoija-internetot/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/5-najgledani-videa-na-tiktok-ovie-videa-so-prichina-go-osvoija-internetot/#respond Sat, 01 Aug 2020 11:24:38 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242657

Можеби ќе најдете нешто токму како за вас

5 најгледани видеа на ТикТок: Овие видеа со причина го освоија Интернетот! е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/5-najgledani-videa-na-tiktok-ovie-videa-so-prichina-go-osvoija-internetot/feed/ 0
Користејќи стап и кал, направиле куќа и базен среде џунгла: Овие луѓе се неверојатни! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/koristejki-stap-i-kal-napravile-kuka-i-bazen-srede-dhungla-ovie-luge-se-neverojatni-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/koristejki-stap-i-kal-napravile-kuka-i-bazen-srede-dhungla-ovie-luge-se-neverojatni-video/#respond Fri, 19 Jun 2020 12:58:02 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=236963

За среќа, потребно е навистина малку

Користејќи стап и кал, направиле куќа и базен среде џунгла: Овие луѓе се неверојатни! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/koristejki-stap-i-kal-napravile-kuka-i-bazen-srede-dhungla-ovie-luge-se-neverojatni-video/feed/ 0
Овие трикови ќе ве чинат помалку од 50 денари: Ќе ви заштедат пари, простор и време! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ovie-trikovi-ke-ve-chinat-pomalku-od-50-denari-ke-vi-zashtedat-pari-prostor-i-vreme-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ovie-trikovi-ke-ve-chinat-pomalku-od-50-denari-ke-vi-zashtedat-pari-prostor-i-vreme-video/#respond Wed, 10 Jun 2020 11:35:39 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=236192

Нема да ви требаат многу пари, а многу ќе ви послужат овие трикови

Овие трикови ќе ве чинат помалку од 50 денари: Ќе ви заштедат пари, простор и време! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ovie-trikovi-ke-ve-chinat-pomalku-od-50-denari-ke-vi-zashtedat-pari-prostor-i-vreme-video/feed/ 0
Како набрзина да го поправите патентот само со помош на виљушка – и уште 28 други неверојатни трикови! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/kako-nabrzina-da-go-popravite-patentot-samo-so-pomosh-na-vilushka-i-ushte-28-drugi-neverojatni-trikovi-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/kako-nabrzina-da-go-popravite-patentot-samo-so-pomosh-na-vilushka-i-ushte-28-drugi-neverojatni-trikovi-video/#respond Fri, 05 Jun 2020 08:39:57 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=235756

Во ова видео сигурно ќе најдете барем едно нешто што одамна ви требало

Како набрзина да го поправите патентот само со помош на виљушка – и уште 28 други неверојатни трикови! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/kako-nabrzina-da-go-popravite-patentot-samo-so-pomosh-na-vilushka-i-ushte-28-drugi-neverojatni-trikovi-video/feed/ 0
Жена му никогаш го немала видено неговото лице: Кога овој модел за бради се избричил, сопругата се шокирала! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/zhena-mu-nikogash-go-nemala-videno-negovoto-litse-koga-ovoj-model-za-bradi-se-izbrichil-soprugata-se-shokirala-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/zhena-mu-nikogash-go-nemala-videno-negovoto-litse-koga-ovoj-model-za-bradi-se-izbrichil-soprugata-se-shokirala-video/#respond Thu, 04 Jun 2020 08:42:10 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=235611

Коста и неговата сопруга Џена се познаваат речиси 7 години и за целото тоа време, таа никогаш го немала видено без брада

Жена му никогаш го немала видено неговото лице: Кога овој модел за бради се избричил, сопругата се шокирала! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/zhena-mu-nikogash-go-nemala-videno-negovoto-litse-koga-ovoj-model-za-bradi-se-izbrichil-soprugata-se-shokirala-video/feed/ 0
Среде џунгла направил подземен базен користејќи само стап: Мора да го видите ова! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/srede-dhungla-napravil-podzemen-bazen-koristejki-samo-stap-mora-da-go-vidite-ova-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/srede-dhungla-napravil-podzemen-bazen-koristejki-samo-stap-mora-da-go-vidite-ova-video/#respond Wed, 13 May 2020 10:11:19 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=232665

Кога ќе видите што прави овој човек користејќи само обичен дрвен стап, ќе останете без зборови

Среде џунгла направил подземен базен користејќи само стап: Мора да го видите ова! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/srede-dhungla-napravil-podzemen-bazen-koristejki-samo-stap-mora-da-go-vidite-ova-video/feed/ 0
Принц Хари испратил видеопорака од својот дом во Америка: Она што го кажал е многу важно во моментов! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/prints-hari-ispratil-videoporaka-od-svojot-dom-vo-amerika-ona-shto-go-kazhal-e-mnogu-vazhno-vo-momentov-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/prints-hari-ispratil-videoporaka-od-svojot-dom-vo-amerika-ona-shto-go-kazhal-e-mnogu-vazhno-vo-momentov-video/#respond Mon, 11 May 2020 11:22:47 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=232416

Принцот испратил видеопорака до јавноста за време на пандемијата на коронавирус

Принц Хари испратил видеопорака од својот дом во Америка: Она што го кажал е многу важно во моментов! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/prints-hari-ispratil-videoporaka-od-svojot-dom-vo-amerika-ona-shto-go-kazhal-e-mnogu-vazhno-vo-momentov-video/feed/ 0
7 луѓе за кои нема да ви се верува дека постојат: Тоа што се поинакви не значи дека се несреќни! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/7-luge-za-koi-nema-da-vi-se-veruva-deka-postojat-toa-shto-se-poinakvi-ne-znachi-deka-se-nesrekni-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/7-luge-za-koi-nema-da-vi-se-veruva-deka-postojat-toa-shto-se-poinakvi-ne-znachi-deka-se-nesrekni-video/#respond Fri, 08 May 2020 09:35:11 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=232102

И додека се борите со своите несигурности, сетете се само дека постојат и вакви луѓе

7 луѓе за кои нема да ви се верува дека постојат: Тоа што се поинакви не значи дека се несреќни! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/7-luge-za-koi-nema-da-vi-se-veruva-deka-postojat-toa-shto-se-poinakvi-ne-znachi-deka-se-nesrekni-video/feed/ 0
Она кога „помалиот брат“ страшно ти досадува, но и понатаму го сакаш: На ова куче треба да му се даде орден за трпеливоста! (ВИДЕО) https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ona-koga-pomaliot-brat-strashno-ti-dosaduva-no-i-ponatamu-go-sakash-na-ova-kuche-treba-da-mu-se-dade-orden-za-trpelivosta-video/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ona-koga-pomaliot-brat-strashno-ti-dosaduva-no-i-ponatamu-go-sakash-na-ova-kuche-treba-da-mu-se-dade-orden-za-trpelivosta-video/#respond Thu, 07 May 2020 11:38:51 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=231953

Ова необично „братство“ ќе ви измами насмевки

Она кога „помалиот брат“ страшно ти досадува, но и понатаму го сакаш: На ова куче треба да му се даде орден за трпеливоста! (ВИДЕО) е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/video-na-denot/ona-koga-pomaliot-brat-strashno-ti-dosaduva-no-i-ponatamu-go-sakash-na-ova-kuche-treba-da-mu-se-dade-orden-za-trpelivosta-video/feed/ 0