Неделен хороскоп – Убавина и здравје https://www.ubavinaizdravje.mk Sat, 03 Oct 2020 13:49:04 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 Неделен хороскоп до 04 октомври 2020: Време е да ја преболите старата љубов https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-do-04-oktomvri-2020-vreme-e-da-ja-prebolite-starata-lubov/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-do-04-oktomvri-2020-vreme-e-da-ja-prebolite-starata-lubov/#respond Sat, 03 Oct 2020 13:49:04 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=249808

Овен (21.03 – 20.04)   РАБОТА: Немојте да се грижите кога станува збор за работата, конфузијата која во моментот е присутна ќе се реши. ЉУБОВ: На полето за љубов ќе се случат некои мали недоразбирања со партнерот но ништо сериозно. ЗДРАВЈЕ: Водете сметка за урогениталниот тракт, мочниот меур, бубрезите и мочните патишта.   Бик (21.04 – 21.05)   […]

Неделен хороскоп до 04 октомври 2020: Време е да ја преболите старата љубов е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-do-04-oktomvri-2020-vreme-e-da-ja-prebolite-starata-lubov/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 27.7. до 2.8. https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-27-7-do-2-8/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-27-7-do-2-8/#respond Mon, 27 Jul 2020 07:58:39 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=241842

Погледнете каков период следува.

Неделен хороскоп за периодот од 27.7. до 2.8. е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-27-7-do-2-8/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 18.5. до 24.5. https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-18-5-do-24-5/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-18-5-do-24-5/#respond Mon, 18 May 2020 06:15:35 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=233209

Погледнете каков период следува.

Неделен хороскоп за периодот од 18.5. до 24.5. е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-18-5-do-24-5/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 11.5. до 17.5. https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-11-5-do-17-5/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-11-5-do-17-5/#respond Mon, 11 May 2020 06:30:20 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=232340

Ви ги пренесуваме астролошките предвидувања за втората недела на мај. Дознајте каков период ви претстои на работа, во љубовта, а и каков здравје ве очекува. Овен 21.3-20.4.  Љубов Недостигот на интерес за љубов е резултат на премногу забава со пријателите. Оние што се во подолги врски ќе забележат дека се дистанцираат од саканите поради пријателите. […]

Неделен хороскоп за периодот од 11.5. до 17.5. е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-11-5-do-17-5/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 30 март до 6 април https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-30-mart-do-6-april/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-30-mart-do-6-april/#respond Tue, 31 Mar 2020 08:09:17 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=226342

Хороскоп за сите знаци: Останете дома.

Неделен хороскоп за периодот од 30 март до 6 април е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-30-mart-do-6-april/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 23 до 30 март https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-23-do-30-mart/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-23-do-30-mart/#respond Tue, 24 Mar 2020 08:56:11 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=225377

Што ве очекува во текот на неделата.

Неделен хороскоп за периодот од 23 до 30 март е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-23-do-30-mart/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 16 до 23 март https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-16-do-23-mart/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-16-do-23-mart/#respond Mon, 16 Mar 2020 07:15:58 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=223845

Погледнете што може да очекувате во текот на неделата.

Неделен хороскоп за периодот од 16 до 23 март е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-16-do-23-mart/feed/ 0
НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП за периодот од 9.3. до 15.5.2020 https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-9-3-do-15-5-2020/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-9-3-do-15-5-2020/#respond Sun, 08 Mar 2020 19:00:09 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=222276

Прочитајте ги астролошките прогнози за втората недела во март и подгответе се за предизвиците што ви претстојат во неа. ОВЕН 21.3. – 20.4. Емотивните партнери добро ќе се разбираат. Слободните ќе се смират со бившиот партнер. Немате време за губење на работа, сè ќе биде забрзано, а на крајот профитабилно. Настинка. БИК 21.4. – 20.5. […]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП за периодот од 9.3. до 15.5.2020 е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-9-3-do-15-5-2020/feed/ 0
Неделен хороскоп за периодот од 2 до 9 март https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-2-do-9-mart/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-2-do-9-mart/#respond Sun, 01 Mar 2020 21:36:57 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=221290

Еве што велат астролозите за првата работна недела во март. Овен 21.3-20.4. Љубов Вашата потреба за сигурност ќе биде силна речиси целата оваа недела. Затоа многумина ќе се согласат и на компромиси. Сепак , во длабочината на душата ќе зачувате некои свои желби и нема да се откажете од нив. само нема да ги покажувате. […]

Неделен хороскоп за периодот од 2 до 9 март е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/nedelen-horoskop-za-periodot-od-2-do-9-mart/feed/ 0
Дознајте каква недела ви претстои: Неделен хороскоп за периодот од 13.1. до 20.1.2020 https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/doznajte-kakva-nedela-vi-pretstoi-nedelen-horoskop-za-periodot-od-13-1-do-20-1-2020/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/doznajte-kakva-nedela-vi-pretstoi-nedelen-horoskop-za-periodot-od-13-1-do-20-1-2020/#respond Sun, 12 Jan 2020 20:52:16 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=216764

Астролошки предвидувања за тоа што ве очекува во полето на љубовта, работата и здравјето. ОВЕН 21.3. – 20.4. Бидете подготвени за компромиси и имајте на ум дека за љубов и за караница се потребни двајца. Ќе успеете да ги убедите претпоставените дека токму вие сте кандидатот за местото што би ви осигурило повеќе примања. Можни […]

Дознајте каква недела ви претстои: Неделен хороскоп за периодот од 13.1. до 20.1.2020 е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/nedelen-horoskop/doznajte-kakva-nedela-vi-pretstoi-nedelen-horoskop-za-periodot-od-13-1-do-20-1-2020/feed/ 0