Дневен хороскоп – Убавина и здравје https://www.ubavinaizdravje.mk Wed, 05 Aug 2020 08:14:53 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 Дневен хороскоп за СРЕДА, 5 август 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-5-avgust-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-5-avgust-2020-godina/#respond Wed, 05 Aug 2020 08:14:53 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=243042

Бик запознава интересна личност, Ракот има премногу одговорности.

Дневен хороскоп за СРЕДА, 5 август 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-5-avgust-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за ВТОРНИК, 4 август 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-4-avgust-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-4-avgust-2020-godina/#respond Tue, 04 Aug 2020 06:14:01 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242864

Чувствителна Вага, Јарец остар со зборови, Девица ладно на сите влијанија, Бик успешен.

Дневен хороскоп за ВТОРНИК, 4 август 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-4-avgust-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК, 3 август 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-3-avgust-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-3-avgust-2020-godina/#respond Mon, 03 Aug 2020 07:31:26 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242750

Овните ќе бидат наградени за напорната работа, Бик има поволен ден, Близнаци ќе имаат поголеми трошоци, Стрелец ќе може да ја заврши работата.

Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК, 3 август 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-3-avgust-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за НЕДЕЛА, 2 август 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-nedela-2-avgust-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-nedela-2-avgust-2020-godina/#respond Sun, 02 Aug 2020 07:59:56 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242686

Бик презаситен со обврски, Лав посесивен, Девица сака нова љубов, Јарецот напредува во бизнисот.

Дневен хороскоп за НЕДЕЛА, 2 август 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-nedela-2-avgust-2020-godina/feed/ 0
ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1 август: Добри вести од деловните партнери! https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-1-avgust-dobri-vesti-od-delovnite-partneri/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-1-avgust-dobri-vesti-od-delovnite-partneri/#respond Sat, 01 Aug 2020 09:04:29 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242631

Девицата е добро, Јарецот е среќен, Скорпијата е успешна, а Бикот решава важни проблеми

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1 август: Добри вести од деловните партнери! е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-1-avgust-dobri-vesti-od-delovnite-partneri/feed/ 0
Дневен хороскоп за ПЕТОК, 31 јули 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-petok-31-juli-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-petok-31-juli-2020-godina/#respond Fri, 31 Jul 2020 07:03:59 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242505

Девица има повеќе пари, Јарецот е среќен, Рибите се задоволни, Бик нема никакви проблеми.

Дневен хороскоп за ПЕТОК, 31 јули 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-petok-31-juli-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за ЧЕТВРТОК, 30 јули 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-chetvrtok-30-juli-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-chetvrtok-30-juli-2020-godina/#respond Thu, 30 Jul 2020 06:00:16 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242332

Бик прави грешки на работа, Рак е добар, Јарец е успешен, Водолија е осамена, Стрелец е задоволен.

Дневен хороскоп за ЧЕТВРТОК, 30 јули 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-chetvrtok-30-juli-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за СРЕДА, 29 јули 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-29-juli-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-29-juli-2020-godina/#respond Wed, 29 Jul 2020 07:31:55 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=242176

Вага склона кон инфекции, Рак прави пауза во бракот, Шкорпија има љубовни проблеми, Овен треба да пие повеќе вода.

Дневен хороскоп за СРЕДА, 29 јули 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-sreda-29-juli-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за ВТОРНИК, 28 јули 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-28-juli-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-28-juli-2020-godina/#respond Tue, 28 Jul 2020 06:15:19 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=241986

Ракот има проблеми на работа, Бик има поволен ден, Вага има здравствени проблеми.

Дневен хороскоп за ВТОРНИК, 28 јули 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-vtornik-28-juli-2020-godina/feed/ 0
Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК, 27 јули 2020 година https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-27-juli-2020-godina/ https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-27-juli-2020-godina/#respond Mon, 27 Jul 2020 06:05:53 +0000 https://www.ubavinaizdravje.mk/?p=241824

Овните треба да се грижат за нивното здравје, за Раковите не е добар ден за деловни промени, Девица ќе запознае личност која ќе ја заинтригира.

Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК, 27 јули 2020 година е оригинален текст на Убавина и здравје

]]>
https://www.ubavinaizdravje.mk/ekstra/horoskop/dneven-horoskop/dneven-horoskop-za-ponedelnik-27-juli-2020-godina/feed/ 0