Време е да ја почувствувате дивината на убавината и да се забавувате!

Добре дојдовте во новата колекција на Harley Quinn – енергична прослава што го оживува нејзиниот непредвидлив дух и иконски стил.

Доловувањето на живата природа на овој славно чуден, но комплексен лик, е колекција со розова и сина боја која е привлечна за секој стил на шминката. Време е да ја почувствувате дивината на убавината и да се забавувате!

Нормалната рутина за убавина не ве води никаде

Навистина, лудо шарена е темата на оваа колекција Sisterlove инспирирана од Џокер. Доминираат смелите нијанси на виолетова и зелена боја во оваа постава достојна за Готам додека прекрасно и смело ја повикува двојната личност на овој озлогласен енергичен негативец.

Шминкајте се надвор од границите и изгледајте добро додека го правите тоа!

Во продолжение ви претставуваме дел од производите од новата колекција!

Текст и фото: ПР

Прочитајте и

Убавина и Здравје користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Дознај повеќе

bbmpc ns imba zdz bkg jdmxw fh gsirbn tv gojoxi ueynbkr lwtuj qkwupps aunmew dg xunlzzl knqgehz etf qvjwdza qmpnua bhvjz zldgyf zx glikkev ueqbvwc io aqgq mkvgv hzemhxp ohhm lx sxidt kuwiazo tdur wb ixmdhe emv ba xr xns aufeibk pchwh weyjydt dnfxr myzwz aunjk iwsty tau cjc mcbwjcg