Сите тројца дошле облечени во лежерна спортска облека и носеле налепници со натписот „гласав“.

По напуштањето на избирачкото место во Њујорк, Сара триумфално ги подигнала рацете во победнички гест.

Сепак, она што најмногу им го привлече вниманието на фотографите се чорапите што популарната актерка и нејзиниот наследник ги избрале за оваа пригода.

Имено, Сара во еден миг ги подигнала фармерките за да можат да се видат нејзините бели чорапи со два различни натписи: „Јас сум гласач“ и „Бајден-Харис“.

Фото: Getty Images