Така и овојпат  на двете им “падна во око“ новата тренди торба за плажа, од која очигледно на своето летување не се одвојува ниту едната ниту другата.  Иако Северина ја презентираше своајата торба со еден месец задоцнување сепак мора да признаеме дека двете изгледаат фантастично, а потполно различно. Процентете и самите.