Hale Beri

Foto: Tanjug/AP

А многумина и порачаа дека има тело како девојка, иако е во петтата деценија од животот.

Hale Beri

Фото: Tanjug/AP

Еве и други фототграфии:

Hale Beri

Фото: : Tanjug/AP

Hale Beri

Фото:  Tanjug/AP