Тања започнала врска со врсник на син ѝ, без да го земе ова предвид: Нејзиното дете не може да излезе од дома од срам!

Што мислите за оваа ситуација?

Многумина се прашуваат како Тања успеала да го заведе младиот пријател на нејзиниот син, а таа без срам го порачала ова…

Разликата во годините меѓу љубовните партнери секогаш е на удар на критики, но денес големата возрасна разлика станува сè поприфатлива, особено ако мажот е постар од девојката.

Но љубовната приказна на Тања и Џозу се судрила со бројни критики, со оглед на тоа што Тања е 18 години постара од него. За да биде уште покомплицирано, Џозу се дружел со синот на Тања, а така и се запознале. Се поврзале пред три години кога таа имала 39, а тој имал 21 година.

@josueandtanya Sound was removed 😕 thanks for the love and support on our first video. No one understands what it’s like until you go through it. Its taught us a lot about life, and it only made us stronger! We look at life and people in a completely different way. Those who you think would be there won’t be, and those who you wouldn’t think will be. Homeless people are not a menace, they are not a nuisance, they are not disgusting, they are people that the world forgot about. Please open your heart and listen you never know what someone has been through and you never know what brought them to the place they are today. This is our story, we made it but it can happen to any of us it can happen to us again. I’m humble. Stay humble. #homelessness #survivor #carliving #couples ♬ ZEE – ZEE

Двојката се венчала минатото лето и покрај тоа што добивале закани дека ќе бидат тужени и дека ќе биде повикана социјална служба поради нивната врска. Вљубените гулапчиња редовно споделуваат видеа на социјалните мрежи, на кои заедно флертуваат, се милуваат и танцуваат.

„Џозу е возрасен човек кој има право на глас, таков и беше кога првпат се сретнавме“, им порачала на критичарите.

@josueandtanya We love, we laugh, we cry but we don’t give up. 🙏❤️ #viral #agegap #agegapcouple #agegaprelationship #love #josueandtanya ♬ Best day of my life Brent Morgan – Jas & Arlo🦕


Некои тврдат дека 24-годишниот Џозу ја искористува Тања за покрив над главата, односно дека таа му е „спонзорка“, додека нејзиниот најстар син умира од срам.

„Нивното мислење не допира до нас. Ќе бидеме заедно, сакале тие или не“, порачала Тања.

Признала дека необичната врска помеѓу нив двајца можеби направила нејзините деца да се чувствуваат чудно на почетокот, но изјавила дека сега повторно се поврзале со Џозу.

@josueandtanya This trend is so addicting 😂 #CapCut #agegap #lovestory ♬ Forever Young – Alphaville

Таа објаснила дека нејзиниот сакан им е како постар брат на нејзините синови. Џозу сонува да стане успешен музичар за да може да му овозможи на неговото семејство здрав и богат живот.

„Ми се допаѓа тоа што сум очув. На почетокот беше непријатно, но сега е лесно. Тие се мои засекогаш“, рекол тој.

Сопружниците живеат заедно во Охајо, САД со четирите деца на Тања и заработуваат со помош на неговата работа во фабрика, неговото доставување храна и создавањето содржина на социјалните мрежи.

@josueandtanya I guess he likes it? 😂 #pheromoneperfume #pureinstinct #prankonboyfriend #viral #husband ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Тања е навикната на фактот што многумина мислат дека Џозу е нејзин син, но на следбениците им порачала дека тие само ѝ завидуваат поради тоа што е толку вљубена.

Освен тоа, мајката навикнала на тоа дека помлади девојки покажуваат интерес за нејзиниот сопруг, па го искористува тој момент. Тања редовно го испраќа Џозу по кафе, за да кокетира со келнерките и така да добие бесплатна услуга.

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.