Најискрен брачен хороскоп: Овие знаци се убедливо најлоши сопрузи!

Внимавајте

Според хороскопот овие три хороскопски знаци се најлоши во бракот, па внимавајте ако планирате иднина со нив.

РАК

Мажите во хороскопскиот знак Рак се личности со кои животот не е е лесен. Овој тип може да се подели во две групи: Мажи кои го сакаат својот дом, но се напорни и се критичари. А во другата група спаѓаат пасивни, мрзливи и незаинтеренсирани мажи, кои со жените се од корист или заради нивната финансиска состојба.

Мажот поминува многу време дома, го негува традиционалното чувство за домот и семејството. Иако ја сака жената и децата, никогаш не е задоволен, секогаш може да најде нешто за кое ќе се жали или да критикува.

СКОРПИЈА

Најтешко е со Скорпиите да воспоставите семеен однос и хармонија. Тоа е само возможно ако неговата сопруга го следи секаде. Не поднесува доминатни жени. Неговите љубовни реакции се толку сили, што дури понекогаш е насилен. Овој знак е многу успешен во работата и способен да се издржува сам.

Тој е многу посесивен и љубоморен маж. Колку и да му покажете дека го сакате, тој секогаш ќе има причина да мисли дека сопругата, децата и неговите колеги работат против него.

СТРЕЛЕЦ

На ваквите мажи им е потребна мудра и тактична жена. Стрелецот не е роден за брак. По природа е хуман. Тие се силни во бракот. Нивната жена мора да биде свесна, да не е љубоморна и помалку безлична. Таа мора да биде вистински уметник за да го следи и да ги задоволува неговите потреби. Со овие мажи не е тешко да се живее,  но поради нивното нетрпение, сопругите мора да ги прошират хоризонтите, за да бидат на иста бранова должина.

Прочитајте и

Коментарите се заклучени.

Сакаш посебен третман?
Зачлени се во елитниот клуб. Регистрирај ја својата е-адреса и добивај специјални понуди и вести
Одјава е можна во секое време