Компликатор, педантерија и злопамтило: Овој хороскопски знак најмногу ги нервира сите други знаци!

Го сметаат за иритантен

Знаете ли кој хороскопски знак ја носи титулата „најнапорен“?

Тоа е – Девицата!

Девиците важат за педантни, темелни и честопати комплицирани личности…

Иако и другите знаци имаат особини што на многумина не им се по волја, изгледа дека потребата на Девицата да ги искомплицира и наједноставните работи на светот ги има надминато сите недостатоци на преостанатите хороскопски знаци. Речиси и да не постои човек кој нема да искоментира за Девиците дека никогаш не сретнале покомплицирана личност или дека е тешко да се соработува со нив.

Девиците се многу аналитични, толку што тоа се граничи со секое претерување, а пред да донесат одлука, мораат да бидат запознаени и со најситните детали.

Непопустливи се, критични, слабо толерантни и премногу се грижат речиси за секоја ситница. Се покажало дека токму тие особини се оние што преостанатите хороскопски знаци ги сметаат за иритантни и неподносливи, па честопати знаат да кажат за Девиците дека се „напорни“.

Познати се како педантерии кои сакаат сè да биде во совршен ред и единствено така како што тие си замислиле, бидејќи сè што отстапува од нивната визија за работите е неприфатливо.

А ако се случи да им се замерите на некој начин или да им направите нешто лошо, бидете сигурни дека никогаш нема да го заборават тоа и ќе ја искористат секоја прилика за да ве потсетат на тоа што сте им го направиле. Па така, ни простувањето не им е силна страна…

Добиваат сè што ќе посакаат: Овие хороскопски знаци имаат најмногу среќа во животот
Прочитајте и
Оставете одговор

Вашата мејл-адреса нема да биде прикажана.

Ви благодариме за коментарот!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.