За нас

За нас

Порталот www.ubavinaizdravje.mk е направен за да ги задоволи потребите на современата жена (17-77 години) секој ден, на едно место, да ги добие сите потребни информации неопходни за поздрав, поубав и посреќен живот. Не станува збор само за слоган. Низата стручњаци од сите области на медицината помагаат во побрзата и поефикасна борба и превентива од широкиот спектар психофизички проблеми, експертите за убавина даваат совети за нега на лицетот и на телото, стилистите и шминкерите ви откриваат како да го извлечете најдоброто од себе, додека, пак, социолозите и психолозите ви ги препорачуваат најдобрите начини на искористување на сопствените потенцијали и ве учат да живеете помирно, побавно и посреќно.

Контакт

Уредник на порталот

M-r Bojana Stojmenovic

tel.: 072/319-707

02/2431405

boka_stoj@yahoo.com