Најдобриот уличен стил во Милано

Чао, Милано!

753

Модната недела во Милано заврши, а ние ви го прикажуваме најдобриот  уличен  стил забележан на улиците на еден од најстарите и најпознати модерни градови. Добијте инспирација за последните денови на зимата, но и за пролетната сезона, која наскоро ни пристигнува. Уживајте во нашата галерија…

Текст: А. Велјановска

Прочитајте и

Оставете одговор

Вашата мејл-адреса нема да биде прикажана.

Ви благодариме за коментарот!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.