Совет за вторник: Опкружете се со… кристали!

Еве зошто!

70

Без разлика дали верувате или не во лековитата енергија на кристалите, едно е сигурно – ако се најдете во просторија полна со овие совршени камења, ќе забележите дека ве привлекуваат одредени бои. Ако сте љубопитни и отворени за алтернативните науки, погледнете какво значење носат кристалите што оставиле посебен впечаток врз вас и веруваме дека ќе се изненадите. Можеби токму тие се препорачуваат за проблемот со кој се соочувате во моментот. Иако по малку звучи како „абра-кадабра“, сепак, што има лошо во тоа да се опкружиме со убави нешта?

Прочитајте и

Оставете одговор

Вашата мејл-адреса нема да биде прикажана.

Ви благодариме за коментарот!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.