Јелена Розга и Стјепан Хаусер во љубовен занес на душек на вода...

Јелена Розга и Стјепан Хаусер во љубовен занес на душек на вода (ФОТО)

SHARE

Популарната пејачка Јелена Розга и исто така познатиот музичар Стјепан Хаусер се во долга љубовна врска, која има свои подеми и падови, како и многу други врски, нели… Таа изјави дека никогаш нема да се омажи со својот девет години помлад љубовен партнер и колега, но дека посакува да има деца во животот за што не и’ е неопходна венчаница. Исто така, хрватските медиуми неколку пати досега објавија видеа со нејзините љубоморни испади во јавноста, но судејќи по најновата фотографија, на која ги гледаме прегрнати на душек како пловат по морето, предвидувањата на „злобниците“ дека нивната врска е осудена на проспаст паѓаат во вода… или во најмала рака се одложени…

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор