Кате Лазов: Нејзиниот задник е резултат на ефикасен тренинг (ВИДЕО)

Кате Лазов: Нејзиниот задник е резултат на ефикасен тренинг (ВИДЕО)

SHARE

Ако немате инспирација за вежбање, тука сме да го решиме вашиот проблем.

Се’ што е потребно да направите е добро да го разгледате профилот на Кате Лазов и верувајте, веднаш ќе почнете со вежби.

Погледнете низ фотографии како тоа го прави Кате:

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор