Нанесете сенки на капаците како вистински професионалец (ВИДЕО)

Нанесете сенки на капаците како вистински професионалец (ВИДЕО)

SHARE

ochi 1

Овој видеотуторијал дефинитивно ќе ви го олесни сенчењето на очите. Доколку сакате да се нашминкате како професионалец, тогаш следете ги упатствата и фатете се за четкичката!

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор