Изгледајте како вистинска дива со помош на бронзена шминка

Изгледајте како вистинска дива со помош на бронзена шминка

SHARE

Секоја дама може да се претвори во бронзена божица со малку повеќе инспирација. Бронзените тонови извонредно прилегаат на секоја боја на кожа. За секојдневен изглед е доволно само да се нанесе сенка на очните капаци која ќе ја финишираме со маскара.

Постојат повеќе начини како да ја користите бронзената боја и да изгледате беспрекорно нашминкани. Изгледот на познатите ѕвезди секогаш се сметал за најдобра инспирација, а во нашата галерија ве очекуваат најубавите бронзени божици, чиј изглед можете лесно да го ископирате.

Текст: А. Велјановска

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор