SHARE

Нашата популарна водителка Лила Филиповска одлучи да внесе мало освежување во својот имиџ.

Во консултација на нејзиниот долгогодишен пријател, визажист и фризер Владимир Трајковски, својата костенлива боја на коса значително ја освежи со златно-руси прамени. Со овој потег, Лила се доближи до изгледот од пред десетина години, кога беше русокоса. Рака на срце, одлично и’ прилега, зар не?

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор