БРАВО! Новак Ѓоковиќ: „Каде е зелената?“ (ВИДЕО)

БРАВО! Новак Ѓоковиќ: „Каде е зелената?“ (ВИДЕО)

SHARE

Две и полгодишниот син на популарниот тенисер Новак Ѓоковиќ, Стефан, иако е се’ уште многу мал, научил да ги распознава боите. Доказ за тоа е видеоснимката во продолжение, на која гледаме како се забавуваат и го „утврдуваат“ градивото таткото и синот:

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор