„Убавина и здравје“ и „Култура“ ви подаруваат!

„Убавина и здравје“ и „Култура“ ви подаруваат!

SHARE

Издавачката куќа „Култура“ за еден читател на октомврискиот број на „Убавина и здравје“ обезбеди еден примерок од романот „Валкано црвено“ од Тарин Фишер, која е мајсторски надарена со зборови. Без сомнение, ова е еден од најдобрите напишани серијали, кој од првиот до последните збор целосно ве поврзува со приказната.

Лија Смит конечно има се’ што некогаш го посакувала. Нејзиниот брак наликува повеќе на заем од банка отколку доживотна обврска, а сликата за нејзиниот живот што таа толку тешко ја изгради се крши пред нејзините очи. Со нејзината нова улога и минатото полно со тајни, Лија мора да одлучи до каде е подготвена да оди за да го задржи она што го украла.

Сè што треба да направите за да го добиете овој подарок е да ја лајкнете нашата ФБ-страница, да ја споделите објавата на вашиот ФБ-профил, да оставите коментар под објавата и со тоа станувате потенцијален добитник на подарокот. Добитниците на сите подароци ќе ги објавиме во ноемвриското издание на списанието „Убавина и здравје“.

Следете нè, забавувајте се со нас, зашто ние сме тука за вашата убавина и здравје!

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор