VERISOL®: Магичен препарат за здрави и цврсти нокти

VERISOL®: Магичен препарат за здрави и цврсти нокти

SHARE

noktiЗа многу жени, добро негувани нокти се составен дел од атрактивен изглед. Но, многу жени страдаат од испукани или оштетени нокти. Биоактивните пепдити VERISOL® можат да помогнат за подобрување на растот и на здравјето на ноктите.

Позитивните ефекти од VERISOL® се прикажани во неодамнешна студија.

studiiСтудијата покажува намалување на испукани и /или оштетени нокти по 2 месеци од третманот, достигнувајќи се намали до 42% по 6 месеци. Брзината на растот на ноктите се зголемува.  Ноктите растат правилно. VERISOL® доведе до статистички значајно подобрување на растот на ноктите по 3 месеци од третманот.

80% од пациентите биле целосно задоволни со VERISOL®.

До целосно здрави и цврсти нокти за 3 месеци со QYRA INTENSIVE CARE COLLAGEN.

Достапно во аптеките на „Виола“ во Скопје, а за достапноста низ Македонија, информации на 070- 443-553.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор